Skip to main content

Sodininkystė ir daržininkystė

Mokslo darbų leidinys
Mokslo darbų leidinys
Mokslo darbų tomai
Sodininkystė-darž. 29(1)
Sodininkystė-darž. 29(2)
Sodininkystė-darž. 30(1)
Sodininkystė-darž. 30(2)
Sodininkystė-darž.30(3-4)
Sodininkystė-darž.31(1-2)
Sodininkystė-darž.31(3-4)
Sodininkystė-darž.32(1-2)
Sodininkystė-darž.32(3-4)
Sodininkystė-darž.33(1-2)
Sodininkystė-darž.35(1-2)
Sodininkystė-darž.35(3-4)
Kaip su mumis susisiekti
Atmintinė autoriams
Scientific Journal
Volumes
Contacts
 
 Turinys - Contents

 

D. Gelvonauskienė, G. Stanienė, S. Sikorskaitė-Gudžiūnienė,
I. Stepulaitienė, P. Haimi, A. Sasnauskas, V. Stanys, D. Baniulis

Assessment of traits of Vm resistance to apple scab (Venturia inaequalis (Cooke)

Wint.) characteristic to domestic apple (Malus × domestica Borkh.) under in vitro
conditions ..........................................................................................................18

Naminės obels Malus × domestica Borkh.) Vm geno sąlygojamo atsparumo

obeliniam rauplėgrybiui (Venturia inaequalis (Cooke) Wint.) požymių in vitros
ąlygomis tyrimas   ..................................................................................................3

 

I. Mažeikienė, J. B. Šikšnianienė

Latentinio obelų stiebų duobėtumo viruso genetinė įvairovė Lietuvoje....................19
Genetic diversity of latent Apple Stem Pitting Virus in Lithuania.............................31


B. Frercks, V. Stanys

Trešnės ir paprastosios vyšnios rudojo puvinio sukėlėjų (Monilinia spp.) rūšių

identifikavimas molekuliniais metodais ....................................................................3
Identification of sweet and sour cherry brown rot causing (Monilinia spp.) species
by
molecular methods ....................................................................................................43

 

M. Rubinskienė, P. Viškelis, J. Viškelis, R. Bobinaitė, M. Shalkevich,
M. Pigul, D. Urbonavičienė

Biochemical composition and antioxidant activity of Japanese quince (Chaenomeles

japonica) fruit, their syrup and candied fruit slices...................................................45

Japoninio svarainio (Chaenomeles japonica) vaisių, jų sirupų ir cukatų biocheminė

sudėtis ir antioksidacinis aktyvumas..........................................................................5

 

R. Karklelienė, A. Radzevičius, E. Dambrauskas, N. Maročkienė, D. Juškevičienė,
E. Dambrauskienė, P. Viškelis

Botaninių ir homeopatinių ekstraktų įtaka saldžiosios paprikos (Capsicum

annuumL.) vaisių kokybei........................................................................................53

Botanical and homeopatic extracts influence on fruit quality of sweet pepper

(Capsicum annuum L.)...............................................................................................59

 

A. Bagdonavičienė, J. Jankauskienė, A. Brazaitytė, P. Duchovskis, A. Novičkovas,
L. Dabašinskas

Šviesą emituojančių diodų ir aukšto slėgio natrio lempų poveikis agurkų daigams

auginant skirtinguose substratuose............................................................................61

Comparison of light-emitting diodes and high-pressure sodium lamps on cucumber

transplants grown in different substrates...................................................................72